Rondleidingen

Rondleidingen

Vrije inloop rondleidingen

Vanaf 2020 geven wij op vaste tijdstippen in de week rondleidingen voor iedereen die dat leuk vindt om deel te nemen. De kosten daarvan zijn € 12,50 per persoon. Wij laten u onze wijngaard en onze proeverij zien en geven u uitvoerige uitleg op een ontspannen en leuke wijze. U proeft tevens 2 proefglaasjes van onze eigen wijnen. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur. De tijdstippen dat u terecht kunt zijn elke dinsdag- en woensdagavond telkens om 19u. Vooraf aanmelden graag op 06-15874991.

Rondleidingen voor groepen op afspraak

Het hele jaar door geven wij ook voor groepen, buiten de vaste tijden, rondleidingen op onze wijngaard (minimaal 10 en maximaal 30 personen) . Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om het boeken van een rondleiding voor groepen op onze wijngaard. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u kijken bij de onderliggende tabbladen waar u per optie nadere info vindt. Mocht u nog speciale wensen hebben voor uw rondleiding geeft u dat dan gerust aan, wij maken er binnen onze mogelijkheden maatwerk van voor u.

Wij bieden de volgende opties aan:

1. Rondleiding Basis
2. Rondleiding inclusief lunch/diner
3. Rondleiding inclusief lunch/diner en bezoek escargotskwekerij

Als u interesse heeft om met uw vereniging, collega’s, vrienden of familie een leuke en leerzame middag te beleven dan kunt via mail of telefoon contact opnemen met ons of het contactformulier hieronder invullen (wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op).

Email: info@wijngaardbiezenhof.nl
Telefoon: 06-15874991
Vanuit Belgie: 0031 6 15874991

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.