Lange Tafel Plezier

Lange tafel Plezier

Door het corona-virus is het nu nog niet zeker of deze LangeTafel Plezier zal doorgaan, wij houden u op de hoogte daarvan via deze site.

 

Lange Tafel Plezier

Een avond in zuiderse sferen tussen de wijnranken en  lekker eten en drinken. We zetten dan een lange tafel uit in onze wijngaard waar 60 personen kunnen aanschuiven voor een diner met nagerechtenbuffet. Alle dranken zijn inbegrepen inclusief de wijnen. We starten rond 18 u met een aperitiefdrankje en amusehapjes waarna we aan tafel gaan. De kosten bedragen 50,– euro per persoon. Per avond kunnen er 60 gasten deelnemen.

Het Lange Tafel Plezier wordt tweemaal per jaar georganiseerd en gaat in 2020 door op 20 juni en 18 juli 2020.  Hieronder vindt u het contactformulier om u op te geven voor een Lange Tafel Plezier. U mag ons uiteraard ook rechtstreeks bellen of mailen.

20 juni 2020: nog 29 plaatsen vrij
18 juli 2020: nog 4 plaatsen vrij

Let op!! Als gevolg van de Corona-beperkingen weten wij nog niet zeker of het Lange Tafel Pleizer van 20 juni zal doorgaan, wij laten dit zo snel mogelijk weten aan de gasten die al ingeschreven hebben. Het Lange Tafel Plezier in juli gaat vooralsnog wel gewoon door.

 

 

             44-kopie    

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.