High Wine

High Wine (wijn-diners in een ontspannen entourage)

In de winter organiseren wij wijn-diners die meer bieden dan een proeverij zoals u dat wellicht meestal verwacht. In de winter van 2020 organiseren wij vooralsnog even geen High-wine-avonden vanwege Covid-19.

U wordt op een High-wine-avond een compleet diner aangeboden in de vorm van 4 verschillende gerechten met afsluitend een lekker dessertbord. U wordt daarnaast op een speelse wijze bijgepraat over de verschillende wijnen die u gaat proeven waarbij wij u ook het een en ander vertellen over veel andere wijn-wetenswaardigheden. Als u graag iets anders drinkt dan wijn dan is dat geen enkel probleem, wij zorgen daarvoor. U kunt tijdens deze avond een kijkje nemen in onze wijnmakerij en er is een interactief spel met typische wijn-geurtjes. Laat u verrassen ! Ook voor de vegetariërs hebben wij een passend menu.  Graag verzorgen wij ook de chauffeurs in uw midden met een vervangend drankje op het moment dat zij dat wensen. De High Wine avonden bieden plaats voor maximaal 8 personen. De kosten bedragen euro 60,– per persoon. U kunt bijvoorbeeld met z’n tweeën of met meer personen inschrijven waarbij wij dan de avonden samenstellen op basis van de inschrijvingen. U tafelt dan samen met andere gasten en dat is altijd heel gezellig. De wereld is vaak klein en al snel kent iedereen elkaar. Mocht u als groep willen inschrijven zonder anderen erbij dan kan dat ook als u een groepje heeft van 8 personen.

Wilt u met een eigen groepje van 8 personen komen en staat uw gewenste datum er niet bij, neem dan even contact op met ons, wij kijken of we uw datum kunnen inpassen in onze agenda !!

U kunt uw High Wine avond ook perfect combineren met een verblijf in een luxe B&B op loopafstand van onze wijngaard (ongeveer 250m). Neem hiervoor contact op met De Wijdauw (Link B&B De Wijdauw) of met Hoeve De Biezenpolder (Link Hoeve De Biezenpolder).

Veilig Genieten !! U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze BOB service (Biezenhof Ophalen Brengen). Wij halen u vooraf op en brengen u ook weer netjes veilig thuis zodat u op die avond lekker kunt genieten van uw diner en vooral van de lekkere wijnen.  De kosten voor deze BOB-service zijn zeer vriendelijk en afhankelijk van het aantal personen en de afstand tot uw woonplaats dus vooraf even afstemmen met ons wat de mogelijkheden zijn is gewenst. Wij kijken dan voor u wat er kan en wat u dat kost.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.