Happen en Trappen

Het ideale uitje tijdens de corona-periode, heerlijk fietsen in de buitenlucht en u bent verzekerd van een veilige en vooraf gereserveerde stopplaats voor uw hapjes en drankjes !!

 

In 2019 de hoogste beoordelingsscore (8.8) van Nederland !!

Samen met Happen en Trappen hebben wij een fietsroute ontwikkeld die loopt door het Krekengebied van het Meetjesland en kronkelt langs de grens naar o.a. het historische Aardenburg en het pittoreske St Kruis. De route is ongeveer 47 km lang maar door de culinaire stops tussendoor vliegen de kilometers onder je fiets vandaan. Inschrijven doet je via de site www.happenentrappen.nl (onderaan vindt je de rechtstreekse link naar onze route) en je kunt inschrijven tot en met de dag voor je gewenste fietsuitje.  De kosten zijn € 41,95 per persoon.

Je start je tocht bij Restaurant de Warande in Bentille (België) waar je begint met koffie en gebak. Vandaar rijdt je naar je voorgerecht bij Restaurant Artisan in Moerhuize (België). Je kronkelt langs het mooie Leopoldskanaal en zo pik je alle historische momenten rondom WO II mee. Vandaar vervolg je je weg naar onze Wijngaard ‘t Biezenhof in Eede (Nederland) waar je de  soep krijgt geserveerd.Je mag rondkijken op de wijngaard en wij geven je desgewenst graag nadere uitleg. Na de soep slinger je door het polderlandschap richting het middeleeuwse Aardenburg (Nederland) waarna je stopt bij Restaurant In den Wijngaard voor het hoofdgerecht. De tocht naar de laatste stop voor het nagerecht bij Restaurant Polderzicht in Watervliet (België) voert je langs het prachtige krekengebied Meetjesland. Na het nagerecht is het nog een paar kilometer naar de startplaats. Je kunt de route alleen of met meerdere personen rijden. Wij wensen je een hele leuke dag toe als je besluit om deze route te fietsen.

Inschrijven via deze link: 

 Happen en Trappen Krekenroute Meetjesland

 

Links naar deelnemende stops:

Restaurant de Warande Bentille

Restaurant Artisan Moerhuize

Wijngaard ‘t Biezenhof

Restaurant In den Wijngaard Aardenburg

Restaurant Polderzicht St Jan In Eremo

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.