Wijnverkoop van de oogst 2017 is gestart!

Naast de vertrouwde 75cl flessen hebben wij nu ook een deel van onze wijnen gebotteld in leuke 50cl flessen. Leuk op tafel en handig als je zo maar zin hebt in een wijntje en je een gewone 75cl fles net teveel vindt. Voor de witte wijn kunt u weer terecht voor de Johanniter, de Johanniter Cuvee en (nieuw) de Solaris-wijn. Alle drie deze wijnen hebben hun eigen karakter maar alle wijnen zijn nu aanmerkelijk ronder en zachter door de ervaring die we gedurende 5 jaar hebben opgedaan.

Naast onze witte wijnen hebben wij nu ook een verassende rosé gemaakt van de Pinot Gris-druif. Kom zeker proeven op de wijngaard, we hebben altijd wijnen open en koel staan !!

Onze rode wijn van de Monarch-druif gaan we, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet direkt in de verkoop doen maar we laten deze wijn nog twee jaar verder rusten op houten Bordeaux-vaten. We proberen daarmee nog een extra kwaliteitsslag te maken. Dus voor de liefhebbers van rode wijn vragen wij nog wat geduld.

Alle wijnen kosten € 8,95 in de 75cl fles en € 7,50 in de 50cl fles. Elke woensdag vaste verkoopdag maar kom gerust langs op een andere dag, we zijn er bijna altijd. Je kunt ook even bellen op 06-15874991 of een whatsapp/sms sturen. Vanaf 2 dozen brengen wij uw bestelling gratis thuis binnen een straal van 25 km.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.