Wijnen

Witte wijnen:

Johanniter Cuvee 2018        € 8,95 per fles    (beschikbaar)
Pinot Gris 2018                        € 9,85 per fles     (uitverkocht)
Pinot Blanc 2018                     € 9,85 per fles     (vanaf 1/3/20 beschikbaar)

Rode Wijn:
Monarch 2017                          € 9,85 per fles    (uitverkocht)
Monarch 2018                          € 9,85 per fles    (vanaf 1/3/20 beschikbaar)

let op! als er wijnen bij ons op de wijngaard uitverkocht zijn kan het wel zo zijn dat u bij één van onze verkooppunten wellicht nog wel onze wijnen kunt kopen of u kunt er voor kiezen om onze wijnen te gaan proeven in één van de restaurants waar wij aan leveren. Voor informatie over onze verkooppunten en de restaurants welke onze wijnen op de kaart hebben staan kunt u kijken onder het tabblad

 

Beschrijvingen van de wijnen:

Johanniter Cuvee

Deze wijn is een assemblage van de Johanniter en de Solaris-druif. U kunt deze wijn prima drinken als aperitief en de wijn combineert goed met o.a. visgerechten met room,  een gevarieerde kaasschotel, pasta’s of asperges.

Pinot Gris 

De Pinot Gris is een droge fruitige volle witte wijn gemaakt van de Pinot Gris-druif. Deze wijn combineert prima met (geroosterd) wit vlees, gebakken vis, visgerechten met room, pasta’s en salades. De Pinot Gris van oogst 2018 is uitverkocht.

Pinot Blanc

Deze druif is in 2018 voor de eerste keer geoogst. De Pinot Blanc is een droge fruitige witte wijn welke wij bij wijze van proef nu laten rijpen op een eiken Bourgonge-vat. De eerste proefsessies zijn veelbelovend, dit wordt een speciale wijn ! We verwachten de wijn in januari 2020 te bottelen en vanaf 1/3/20 in de verkoop te doen.

Monarch

Kruidige dieprode wijn met een lichte houttoets. Deze wijn is vooral lekker bij niet al te zware vleesgerechten en pasta’s. Vanaf oogst 2017 laten wij onze Monarch 16 maanden rijpen in eiken vaten en pas daarna gaan we deze wijn bottelen en verkopen. De Monarch van oogst 2017 is uitverkocht, de oogst 2018 ligt nu nog op eiken vaten te wachten tot botteling in februari 2020. Vanaf 1/3/20 hebben wij dus weer rode wijn in de verkoop.

Pinot Noir

Deze druif zal voor de eerste keer in 2019 worden geoogst en zal in 2020 in ons verkoopgamma zitten. Voor deze druif weten we nog niet precies of we deze apart gaan bottelen of dat we de wijn gaan assembleren met onze Monarch-wijn. Deze beslissing nemen we ergens in het voorjaar van 2020.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.