Wijnen

Witte wijnen:

Johanniter Cuvee 2018        € 8,95 per fles    (vanaf 2/4/19 leverbaar)
Pinot Gris 2018                        € 9,85 per fles     (vanaf 2/4/19 leverbaar)

Rode Wijn:
Monarch 2017                         € 9,85 per fles    (vanaf 2/4/19 leverbaar)

 

Beschrijvingen van de wijnen:

Monarch

Kruidige dieprode wijn met een lichte houttoets. Deze wijn is vooral lekker bij niet al te zware vleesgerechten en pasta’s. Vanaf oogst 2017 laten wij onze Monarch 16 maanden rijpen in eiken vaten en pas daarna gaan we deze wijn bottelen en verkopen.

Johanniter Cuvee

Deze wijn is een assemblage van de Johanniter en de Solaris-druif. U kunt deze wijn prima drinken als aperitief en de wijn combineert goed met o.a. visgerechten met room,  een gevarieerde kaasschotel, pasta’s of asperges.

Pinot Gris 

De Pinot Gris is een droge fruitige volle witte wijn gemaakt van de Pinot Gris-druif. Deze wijn combineert prima met (geroosterd) wit vlees, gebakken vis, visgerechten met room, pasta’s en salades.

Pinot Blanc

Deze druif is in 2018 voor de eerste keer geoogst. Voor deze druif weten we nog niet precies of we deze apart gaan bottelen of dat we de wijn gaan assembleren met een andere wijn. Deze beslissing nemen we ergens in april 2019.

Pinot Noir

Deze druif zal voor de eerste keer in 2019 worden geoogst en zal in 2020 in ons verkoopgamma zitten. Voor deze druif weten we nog niet precies of we deze apart gaan bottelen of dat we de wijn gaan assembleren met onze Monarch-wijn. Deze beslissing nemen we ergens in het najaar van 2020.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.