Lange Tafel Plezier

 

!!!!! DOOR EEN ANNULERING ZIJN ER VOOR 15/06/19 NOG 6 PLAATSEN VRIJ VOOR ONS LANGE TAFEL PLEZIER, REAGEER SNEL ALS U ERBIJ WILT ZIJN!!!

Lange tafel Plezier

Lange Tafel Plezier

Een avond in zuiderse sferen tussen de wijnranken en  lekker eten en drinken. We zetten dan een lange tafel uit in onze wijngaard waar 60 personen kunnen aanschuiven voor een voorgerecht, hoofdgerecht in buffetvorm en een nagerechtenbuffet. Alle dranken zijn inbegrepen inclusief de wijnen. We starten rond 18 u met een aperitiefdrankje en amusehapjes waarna we aan tafel gaan. De kosten bedragen 50,– euro per persoon.

Het Lange Tafel Plezier gaat in 2019 door op 15 juni en 13 juli. Beide data zijn reeds volgeboekt, onze excuses voor degenen die toch graag hadden willen aanschuiven. Wellicht een optie om uzelf alvast aan te melden voor het Lange Tafel Plezier in 2020. Wij plaatsen u dan op de reserveringslijst en u heeft dan de eerste keuze om te kiezen of u komt en op welke datum. Hieronder vindt u het contactformulier om u op te geven voor een Lange Tafel Plezier. U mag ons uiteraard ook bellen of mailen.

             44-kopie    

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.