High Wine

High Wine (wijn-diners in een ontspannen entourage)

In de winter organiseren wij wijn-diners die meer bieden dan een proeverij zoals u dat wellicht meestal verwacht. U wordt op deze avonden op een speelse wijze bijgepraat over de verschillende wijnen die u gaat proeven waarbij wij u ook het een en ander vertellen over veel andere wijn-wetenswaardigheden. U kunt tijdens deze avond een kijkje nemen in onze wijnmakerij en er is een interactief spel met typische wijn-geurtjes. Laat u verrassen ! Honger hoeft u niet te hebben want bij elke wijn krijgt u een gerecht aangeboden. Wij serveren in totaal 5 wijnen met dus ook 5 bijpassende heerlijkheden en een dessert achteraf met koffie/thee. Ook voor de vegetariërs hebben wij een passend menu.  Graag verzorgen wij ook de chauffeurs in uw midden met een vervangend drankje op het moment dat zij dat wensen. De High Wine avonden bieden plaats voor maximaal 10 personen. De kosten bedragen euro 50,– per persoon. U kunt bijvoorbeeld met z’n tweeën of met een aantal personen inschrijven waarbij wij dan de avonden samenstellen op basis van de inschrijvingen. U tafelt dan samen met andere gasten en dat is altijd heel gezellig. De wereld is vaak klein en al snel kent iedereen elkaar. Mocht u als groep willen inschrijven zonder anderen erbij dan kan dat ook vanaf 8 personen.

Het nieuwe winterseizoen 2019/2020 start in november 2019 en gaat door tot april 2020. U kunt reserveren voor één van deze avonden door u aan te melden via het contactformulier onderaan deze pagina of ons te bellen of te mailen.

De volgende data zijn gepland:
18/10/19 volzet
25/10/19 volzet
23/11/19 nog 6 plaatsen
11/01/20
24/01/20
08/02/20 volzet
21/02/20
07/03/20 nog 6 plaatsen
20/03/20 volzet
28/03/20 volzet

U kunt uw High Wine avond ook perfect combineren met een verblijf in een luxe B&B op loopafstand van onze wijngaard (ongeveer 250m). Neem hiervoor contact op met De Wijdauw (Link B&B De Wijdauw) of met Hoeve De Biezenpolder (Link Hoeve De Biezenpolder).

Veilig Genieten !! U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze BOB service (Biezenhof Ophalen Brengen). Wij halen u vooraf op en brengen u ook weer netjes veilig thuis zodat u op die avond lekker kunt genieten van uw diner en vooral van de lekkere wijnen.  De kosten voor deze BOB-service zijn zeer vriendelijk en afhankelijk van het aantal personen en de afstand tot uw woonplaats dus vooraf even afstemmen met ons wat de mogelijkheden zijn is gewenst. Wij kijken dan voor u wat er kan en wat u dat kost.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.