4. Arrangement met B&B’s in de buurt (vanaf 2 personen)

U kunt uw bezoek aan onze wijngaard natuurlijk ook combineren met een verblijf van een aantal dagen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen en het aangrenzende Meetjesland in België. Verschillende B&B’s in de buurt bieden u een speciaal arrangement aan om onze wijngaard te bezoeken in combinatie met een overnachting in hun B&B.

Op Wijngaard ‘t Biezenhof kunnen normaliter enkel groepen vanaf 10 personen terecht voor een rondleiding maar voor gasten die verblijven in plaatselijke logies maken wij graag een uitzondering. Als u verblijft in één van onderstaande B&B’s dan kunt u al vanaf 2 personen terecht bij ons voor een leuke rondleiding !!

Wij ontvangen u dan graag  voor een rondleiding in de wijnmakerij, een informatieve wandeling door de wijngaard en het proeven van een glas wijn van ’t Biezenhof. Het geheel neemt ongeveer 1 uur in beslag. De kosten van dit arrangement bedragen 15,= euro per persoon (minimum 2 personen). Voor deze rondleiding vragen wij wel dat u dit minimaal 1 dag van te voren via uw B&B aan ons doorgeeft.

U kunt bij de volgende B&B’s terecht voor bovenstaand arrangement:

ZENTE Vakantiewoning

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.