5. Arrangement met scooter-rit (vanaf 2 personen)

Wijnbeleving op de scooter

In het Meetjesland vindt u in het dorpje Assenede een leuk adres waar u scooters kunt huren, Scootmoment. Dit bedrijf verhuurt leuke scooters en heeft verschillende routes uitgezet in het mooie Krekengebied waar u naar hartelust kunt rondtoeren. Eén van deze routes heeft ook onze wijngaard als stopplaats.

Het boeken van deze route met scooters kunt u rechtstreeks via

      www.scootmoment.be


Een bezoek aan de wijngaard via deze route kan elke dag tussen 9u en 12u. Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur en u kunt boeken vanaf twee personen. De kosten bedragen € 15,= per persoon. Wij ontvangen u dan in de Proeverij met een glas wijn van ’t Biezenhof en geven u uitleg over het ontstaan van de wijngaard. Vervolgens nemen wij mee naar de wijnmakerij waar de vaten liggen en waar u verteld wordt hoe wijn gemaakt wordt. U sluit uw rondleiding af met een leerrijke wandeling door de wijngaard.

Mocht u liever een kortere tijd op de wijngaard vertoeven dan kunt u ook een rondleiding boeken van een half uurtje waarbij u dan uitleg krijgt over de wijngaard onder het genot van een glas wijn van ’t Biezenhof waarna u buiten tussen de ranken een wandeling maakt samen met de wijngaardenier. De kosten bedragen in dit geval € 10,=.


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.